Ki akartam próbálni, meg is tettem .... Talán kicsit szokatlan, viszont egészséges és a családnak ízlett!
A csirkemellet közepes csíkokra vágom és fűszerezem kevés sóval és Kotányi fűszerkeverékkel.
Ahogy illik, 3 edényben előkészítem a panírozást.
Egyik edénybe teszem a nagy lyukú reszelőn lereszelt zellert. Egyrészt gyorsabb, másrészt jobban is mutat.
Száraz konyharuhával a zellerből "kiveszem" a nedvességet.
A zellerhez én nem kevertem a panírmorzsát, így is nagyon finom volt.
Másik edényben felverem a tojásokat és hozzáadom a joghurtot. Ettől a hús puhább lesz és a zamata is kellemesebb.
A harmadik edény természetesen a lisztnek kell.
A fűszerezett húst lisztben, tojásban és zelleres morzsában megforgatom és forró zsiradékban kisütöm.
Rizzsel, krumplipürével tálalom, vagy akár önállóan is fogyasztható.
Jó étvágyat hozzá!
Hozzávalók
60 dkg csirkemell
3-4 ek. Kotányi VEGGY CLASSIC fűszerkeverék
3-4 tojás
1-2 tk. Actívia pille joghurt
közepes fej zeller
1-2 ek. panírmorzsa (ezt én kihagytam, csak opció)
só
liszt
zsiradék a sütéshez
Hozzávalók
60 dkg csirkemell
3-4 ek. Kotányi VEGGY CLASSIC fűszerkeverék
3-4 tojás
1-2 tk. Actívia pille joghurt
közepes fej zeller
1-2 ek. panírmorzsa (ezt én kihagytam, csak opció)
só
liszt
zsiradék a sütéshez
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!