Elkészítés:
Verd fel a tojásokat, majd mártsd bele a sajtszeleteket.
Forrósítsd fel az olívaolajat egy serpenyőben, és süsd a sajtszeleteket aranybarnára, amíg a külső részük ropogós lesz.
Közben keverd össze az uborkát az almaecettel, tejföllel, sóval és borssal, majd hagyd állni egy kicsit, hogy az ízek összeérjenek.
Tálald a rántott sajtot az uborkasalátával.
Jó étvágyat hozzá!
Hozzávalók
4 vastagabb szelet sajt (pl. trappista vagy gouda)
2 tojás
2 evőkanál mandulaliszt (vagy más lisztmentes morzsa helyettesítő)
2 evőkanál olívaolaj
1 kígyóuborka (vékonyra szeletelve)
1 evőkanál almaecet
1 evőkanál tejföl
Só és bors
Hozzávalók
4 vastagabb szelet sajt (pl. trappista vagy gouda)
2 tojás
2 evőkanál mandulaliszt (vagy más lisztmentes morzsa helyettesítő)
2 evőkanál olívaolaj
1 kígyóuborka (vékonyra szeletelve)
1 evőkanál almaecet
1 evőkanál tejföl
Só és bors
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!