Elkészítés:
Hevítsd fel az olívaolajat, és pirítsd meg a hagymát és fokhagymát.
Add hozzá a marhahúst, és pirítsd, amíg minden oldala barnára sül.
Keverd bele a paprikát, köményt, paradicsompürét, és önts rá annyi vizet, hogy ellepje a húst.
Főzd lassú tűzön 1,5-2 órán keresztül, amíg a hús omlósra fő.
Tálald savanyú káposztával.
Jó étvágyat hozzá!
Hozzávalók
500 g marhahús (kockára vágva)
1 kis fej vöröshagyma (aprítva)
2 gerezd fokhagyma (összezúzva)
1 evőkanál paprika
1 teáskanál kömény
1 evőkanál paradicsompüré
2 evőkanál olívaolaj
200 g savanyú káposzta
Só és bors
Hozzávalók
500 g marhahús (kockára vágva)
1 kis fej vöröshagyma (aprítva)
2 gerezd fokhagyma (összezúzva)
1 evőkanál paprika
1 teáskanál kömény
1 evőkanál paradicsompüré
2 evőkanál olívaolaj
200 g savanyú káposzta
Só és bors
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!