• Anyám főztje
  • Az én konyhám
  • Bio ételek
  • Cukormentes sütik
  • Íz-világ
  • Szárnyas étel
  • Vegán étrend
!
HÚSVÉTI BÁRÁNYRAGU LEVES

HÚSVÉTI BÁRÁNYRAGU LEVES

Leves

##leves#bárány#húsvét#regenor

Elkészítés

A húst hidegvízbe főni tesszük és puhára főzzük, időnként a habját leszedjük. A húst kivesszük a levéből és félre tesszük. A levet leszűrjük. A hagymát egészben a zöldséget aprítva beletesszük a levesbe, sózzuk. Hozzáadjuk a karfiolt, zöldbabot és zöldborsót is. A lisztből a cocomassal habarást készítünk. Kevés forró leves hozzáadásával behabarjuk a levest. Beletesszük a csontról leszedett húst és friss tárkonnyal ízesítjük.

Hozzávalók

60 dkg csontos bárányhús

1 kis fej hagyma

4 sárgarépa

2 petrezselyem

½ zeller

3 krumpli/batáta

kevés zöldborsó, zöldbab és karfiol

2 e.k. rizsliszt

cocomas növényi tejszín

Felhasználók

Értékelései

még nincs értékelés

Hozzászólások

Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!

Hozzávalók

60 dkg csontos bárányhús

1 kis fej hagyma

4 sárgarépa

2 petrezselyem

½ zeller

3 krumpli/batáta

kevés zöldborsó, zöldbab és karfiol

2 e.k. rizsliszt

cocomas növényi tejszín

kitchenspoon

próbáld ki ezt is

további receptek

top cikkek

Padlizsán, padlizsán  Izrael asztalán
#ízkavalkád #Izraeli #padlizsán