A húst hidegvízbe főni tesszük és puhára főzzük, időnként a habját leszedjük. A húst kivesszük a levéből és félre tesszük. A levet leszűrjük. A hagymát egészben a zöldséget aprítva beletesszük a levesbe, sózzuk. Hozzáadjuk a karfiolt, zöldbabot és zöldborsót is. A lisztből a cocomassal habarást készítünk. Kevés forró leves hozzáadásával behabarjuk a levest. Beletesszük a csontról leszedett húst és friss tárkonnyal ízesítjük.
Hozzávalók
60 dkg csontos bárányhús
1 kis fej hagyma
4 sárgarépa
2 petrezselyem
½ zeller
3 krumpli/batáta
kevés zöldborsó, zöldbab és karfiol
2 e.k. rizsliszt
cocomas növényi tejszín
Hozzávalók
60 dkg csontos bárányhús
1 kis fej hagyma
4 sárgarépa
2 petrezselyem
½ zeller
3 krumpli/batáta
kevés zöldborsó, zöldbab és karfiol
2 e.k. rizsliszt
cocomas növényi tejszín
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!