Elkészítés:
Melegítsd fel a grillt vagy a grillserpenyőt közepes hőmérsékletre.
Kend meg a lazacfiléket olívaolajjal, majd dörzsöld be fokhagymával, kakukkfűvel, sóval és borssal.
Grillezd a lazacot oldalanként 4-5 percig, amíg átsül.
Egy serpenyőben pirítsd meg a fokhagymát olívaolajon, add hozzá a spenótot, és párold össze, amíg megfonnyad.
Add hozzá a koktélparadicsomot, keverd át és öntsd rá a citromlevet.
Tálald a grillezett lazacot a spenótos-paradicsomos körettel.
Hozzávalók
4 db lazacfilé
2 evőkanál olívaolaj
2 gerezd fokhagyma (összezúzva)
1 teáskanál szárított kakukkfű
Só és bors
300 g friss spenót
200 g koktélparadicsom (félbevágva)
1 evőkanál citromlé
Hozzávalók
4 db lazacfilé
2 evőkanál olívaolaj
2 gerezd fokhagyma (összezúzva)
1 teáskanál szárított kakukkfű
Só és bors
300 g friss spenót
200 g koktélparadicsom (félbevágva)
1 evőkanál citromlé
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!