Elkészítés:
A sertéskaraj szeleteket sózd, borsozd, és kend be olívaolajjal.
Süsd meg őket grillen vagy serpenyőben oldalanként 4-5 percig, amíg átsülnek és aranybarnára sülnek.
Közben a spenótot pirítsd meg olívaolajon fokhagymával, amíg megfonnyad.
Tálald a grillezett sertéskarajt a fokhagymás spenóttal, és szórd meg feta sajttal.
Jó étvágyat hozzá!
Hozzávalók
4 sertéskaraj szelet
2 evőkanál olívaolaj
Só és bors
200 g friss spenót
1 gerezd fokhagyma (összezúzva)
50 g feta sajt (morzsolva)
Hozzávalók
4 sertéskaraj szelet
2 evőkanál olívaolaj
Só és bors
200 g friss spenót
1 gerezd fokhagyma (összezúzva)
50 g feta sajt (morzsolva)
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!