Pulykacomb filét elősütöm gombás hagyma ágyon, majd hozzáadom a babot és Mexikói mixet. Fűszerezem és fedő alatt elkészítem.
Előre darabolt pulyka felsőcomb filét vásároltam, ez időben megtérült a főzéskor.
Kisebb kockára érdemes darabolni, ha mégis egész combot használunk. Gyorsabban elkészül és mutatósabb is.
A hagymát apróra daraboltam, zsiradékban dinszteltem, majd hozzátettem a gombát.
Most házi kacsazsírt használtam, ez illik a pulykához.
Néhány perc után a pulykahúst is hozzáadtam. Amikor kicsit megkérgesedett a hús, akkor fűszereztem a fokhagymával, kakukkfűvel, sóval és borssal.
Mivel különböző sókat lehet vásárolni, ezért érdemes óvatosan bánni vele, és gyakrabban kóstolgatni főzés közben.
Fedő alatt puhára főztem a húst, és csak ekkor adtam hozzá a vörösbabot és Mexikói mixet.
Néhány perc alatt készre főztem, adtam hozzá minimális szójaszószt, és tálaltam.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Hozzávalók
50 dkg filézett pulykacomb darabok
2 közepes fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
15 dkg csiperkegomba (konzervet használtam)
25 dkg chilis vörösbab (konzervet használtam)
3 ek Mexikói mix (kukorica, borsó, paprika keverék konzerv)
zsiradék
1/2 tk kakukkfű
só
bors
kevés szójaszósz
Hozzávalók
50 dkg filézett pulykacomb darabok
2 közepes fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
15 dkg csiperkegomba (konzervet használtam)
25 dkg chilis vörösbab (konzervet használtam)
3 ek Mexikói mix (kukorica, borsó, paprika keverék konzerv)
zsiradék
1/2 tk kakukkfű
só
bors
kevés szójaszósz
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!