Elkészítés:
Fűszerezd a pulykamelleket rozmaringgal, sóval és borssal, majd kend be olívaolajjal.
Grillezd vagy serpenyőben süsd meg a pulykamelleket oldalanként 4-5 percig, amíg aranybarnára sülnek.
A zöldségeket forró serpenyőben pirítsd meg az extra szűz olívaolajon, amíg enyhén karamellizálódnak és megpuhulnak.
Tálald a roston sült pulykamellet a pirított zöldségekkel.
Jó étvágyat hozzá!
Hozzávalók
2 pulykamell szelet
1 evőkanál olívaolaj
1 teáskanál szárított rozmaring
Só és bors
1 kis cukkini (szeletelve)
1 kis padlizsán (szeletelve)
1 piros kaliforniai paprika (csíkokra vágva)
1 evőkanál extra szűz olívaolaj
Hozzávalók
2 pulykamell szelet
1 evőkanál olívaolaj
1 teáskanál szárított rozmaring
Só és bors
1 kis cukkini (szeletelve)
1 kis padlizsán (szeletelve)
1 piros kaliforniai paprika (csíkokra vágva)
1 evőkanál extra szűz olívaolaj
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!