Elkészítés:
Hevítsd fel az olívaolajat, és süsd meg a sertésszüzeket oldalanként 4-5 percig, amíg aranybarnára sülnek.
A serpenyőben pirítsd meg a gombát, add hozzá a fokhagymát, majd öntsd rá a tejszínt.
Forrald fel a tejszínes-gombás szószt, ízesítsd sóval és borssal, majd főzd még 5 percig, amíg besűrűsödik.
Közben forró vízben blansírozd a brokkolit 3-4 percig, majd szűrd le.
Tálald a sertésszüzeket a tejszínes-gombás szósszal és a brokkolival.
Jó étvágyat hozzá!
Hozzávalók
2 sertésszűz szelet
1 evőkanál olívaolaj
200 g gomba (szeletelve)
1 gerezd fokhagyma (összezúzva)
200 ml tejszín
1 fej brokkoli (rózsákra szedve)
Só és bors
Hozzávalók
2 sertésszűz szelet
1 evőkanál olívaolaj
200 g gomba (szeletelve)
1 gerezd fokhagyma (összezúzva)
200 ml tejszín
1 fej brokkoli (rózsákra szedve)
Só és bors
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!