A filézett csirkemell csíkokat chip és zsemlemorzsa keverékben paníroztam és kedvemnek megfelelően fűszereztem. A siker nem maradt el!
A filézett csirkemellet közepesen hosszú csíkokra vágtam, elősóztam, fűszereztem és 30 percet állni hagytam.
A szükséges fűszereket előre összekevertem, így egyszerűbb az ízesítés és kiemelhettem a kedvenc fűszereimet is.
A csíkokra vágásnál a vastagságra is figyeltem, hogy könnyebben átsüljön.
Én Chio chipset vásároltam, tejfölös-hagymás ízesítéssel, amit apróra daráltam. Próbáltam már paprikással és más ízesítéssel is, ez ízlés kérdése.
A ledarált chipset és zsemlemorzsát összekevertem.
Szeretjük a csípős, új ízeket, ezért két csepp chili szószt és kefirt is kevertem a tojáshoz.
A panírozás sorrendje a szokásos: liszt, tojás, panírmorzsa .... jelen esetben a keverék.
Panírozást követően, forró olajban kisütöttem és sültkrumplival tálaltam.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Hozzávalók
40 dkg filézett csirkemell
3 tojás
60 gramm chips
60 gramm zsemlemorzsa
2 tk fokhagyma granulátum
Chili szósz
1 ek kefir vagy joghurt
piros paprika
só
bors
kapcsolódó
story
Hozzávalók
40 dkg filézett csirkemell
3 tojás
60 gramm chips
60 gramm zsemlemorzsa
2 tk fokhagyma granulátum
Chili szósz
1 ek kefir vagy joghurt
piros paprika
só
bors
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!