Severity: Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
Filename: controllers/Recept.php
Line Number: 438
Backtrace:
File: /var/www/u1470/kitchenspoon.hu/application/controllers/Recept.php
Line: 438
Function: _error_handler
File: /var/www/u1470/kitchenspoon.hu/index.php
Line: 315
Function: require_once
A szőlőt leszemezzük és gondosan megmossuk.
Lábosba tesszük úgy, hogy 1 sor szőlő, cukor, szőlő stb., közben a fűszereket is elosztva addig, amíg el nem fogynak az anyagok.
Fedő nélkül, kis lángon kezdjük főzni. A habot és a magvakat folyamatosan szedjük le, szűrőkanállal.
Ha már minden szőlőszem felpattan, és nem jön fel több mag, akkor lezárjuk a lángot.
Tűzforrón üvegekbe rakjuk és csak akkor zárjuk le, amikor a teteje kissé besűrűsödik.
Díszítésre is kiváló.
Hozzávalók
2 kg nagyon érett, édes Othelló szőlő
60 dkg kristálycukor
1 citrom reszelt héja
1 mokkáskanál őrölt fahéj
Hozzávalók
2 kg nagyon érett, édes Othelló szőlő
60 dkg kristálycukor
1 citrom reszelt héja
1 mokkáskanál őrölt fahéj
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!