Elkészítés:
Sózd és borsozd meg a kacsa combokat, majd süsd őket 180°C-on 1-1,5 órán keresztül, amíg a bőrük ropogós és a hús puha lesz.
Közben párold meg a lilakáposztát almaecettel és kevés mézzel, amíg megpuhul.
A kelkáposztát locsold meg olívaolajjal, és 180°C-on süsd 10-15 percig, amíg ropogós chips lesz belőle.
Tálald a sült kacsa combot a lilakáposztával és a kelkáposzta chips-el.
Jó étvágyat hozzá!
Hozzávalók
2 kacsa comb
Só és bors
1 fej lilakáposzta (vékonyra szeletelve)
2 evőkanál almaecet
1 evőkanál méz (opcionális)
200 g kelkáposzta (kis darabokra tépve)
1 evőkanál olívaolaj
Hozzávalók
2 kacsa comb
Só és bors
1 fej lilakáposzta (vékonyra szeletelve)
2 evőkanál almaecet
1 evőkanál méz (opcionális)
200 g kelkáposzta (kis darabokra tépve)
1 evőkanál olívaolaj
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!