Gyorsan, mert éhes vagyok!
Az elkészítése nagyon kevés időt vesz igénybe, így ideális reggeli.
A tonhalat összekeverem a margarinnal, mustárral. A mustár pótolható kevés citromlével.
Hozzáadok annyi olívaolajat, hogy könnyen kenhető legyen.
Lehetőleg frissen őrölt borssal ízesítem.
Én magvas kenyeret szoktam használni, amit enyhén megpirítok, és mindkét oldalát meg dörzsölöm a fokhagymával.
Koktélparadicsommal díszítettem és fogyasztottam el.
A tonhal minimális szénhidrátot és cukrot tartalmaz, így a vércukorszintet is rendben tartja.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Hozzávalók
1 tonhalkonzerv
1 ek. kenhető margarin
2 tk. tormás mustár
mustár helyett lehet kevés citromlé
olívaolaj
1-2 gerezd fokhagyma
paradicsom
bors
Hozzávalók
1 tonhalkonzerv
1 ek. kenhető margarin
2 tk. tormás mustár
mustár helyett lehet kevés citromlé
olívaolaj
1-2 gerezd fokhagyma
paradicsom
bors
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!