Panas ayam, azaz csípős csirke .... Eltértem a szokásos fűszerezéstől és panírozástól. Az eredmény: pikáns csirkemell csíkok.
A csirkemellet közepes csíkokra vágom és fűszerezem sóval és Kotányi fűszerkeverékkel.
Egyik edényben elkészítem a panírt, amihez a Chipset apróra összetöröm. Én a zacskójában tettem ezt meg és csak azután bontottam fel.
Ehhez teszem a panírmorzsát, a Chayenne borsot (ízlés szerint, hiszen csípős lesz), pirított magot és összekeverem.
Másik edényben felverem a tojásokat és hozzáadom a joghurtot. Ettől a hús is puhább lesz és a zamata is ízletesebb.
A harmadik edény természetesen a lisztnek kell.
A fűszerezett húst panírozom és forró zsiradékban kisütöm.
Rizzsel, krumplipürével tálalom, vagy "nasiként" fogyasztom.
Jó étvágyat hozzá!
Hozzávalók
60 dkg csirkemell
2-3 ek. Kotányi VEGGY EXOTIC fűszerkeverék
3 csomag Spicy Chicken Chips összetörve
2-3 ek. panírmorzsa
2 tk. Chayenne bors (ízléstől függően, mert csípős)
3 ek. pirított napraforgó (szeletelt mandula is jó)
4 tojás
1-2 tk. Actívia pille joghurt
só
liszt a panírhoz
zsiradék a sütéshez
Hozzávalók
60 dkg csirkemell
2-3 ek. Kotányi VEGGY EXOTIC fűszerkeverék
3 csomag Spicy Chicken Chips összetörve
2-3 ek. panírmorzsa
2 tk. Chayenne bors (ízléstől függően, mert csípős)
3 ek. pirított napraforgó (szeletelt mandula is jó)
4 tojás
1-2 tk. Actívia pille joghurt
só
liszt a panírhoz
zsiradék a sütéshez
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!