A csokoládét összeolvasztjuk a kókusztejszínnel és a zsírral, csomómentesre keverjük, kihűtjük.
A kókuszreszeléket összekeverjük a kókusztejszínnel, a vanília kivonattal és az édesítőszerrel. A csokoládéból kb. 12 egyforma golyót formázunk, a kókuszkrémet is 12 egyforma részre osztjuk.
A csokoládégolyókat bevonjuk a krémmel, végül mindet kókuszreszelékbe forgatjuk.
Hozzávalók
5 dkg étcsokoládé (70% kakaótartalmú)
2,5 dkg Cocomas kókusztejszín
1 dkg zsír
Kókuszkrémhez:
1 dl Cocomas kókusztejszín
2,5 g 1:4 négyszeres erősségű édesítőszer
1 evőkanál vaníliakivonat
10 dkg kókuszreszelék
Forgatáshoz:
kókuszreszelék
Hozzávalók
5 dkg étcsokoládé (70% kakaótartalmú)
2,5 dkg Cocomas kókusztejszín
1 dkg zsír
Kókuszkrémhez:
1 dl Cocomas kókusztejszín
2,5 g 1:4 négyszeres erősségű édesítőszer
1 evőkanál vaníliakivonat
10 dkg kókuszreszelék
Forgatáshoz:
kókuszreszelék
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!