Elkészítés:
Kend be a sertéskarajokat fokhagymával, paprikával, köménnyel, sóval és borssal, majd locsold meg olívaolajjal.
Egy serpenyőben megsütöd a sertéskarajokat oldalanként 5-6 percig, amíg aranybarnára sülnek.
Közben egy tepsiben 200°C-ra előmelegített sütőben megsütöd a kelbimbókat 20-25 percig, amíg megpuhulnak és kissé karamelizálódnak.
A végén locsold meg a kelbimbót balzsamecettel.
Tálald a sült karajt a kelbimbóval.
Hozzávalók
4 szelet sertéskaraj
2 gerezd fokhagyma (összezúzva)
1 teáskanál paprika
1 teáskanál kömény
Só és bors
2 evőkanál olívaolaj
500 g kelbimbó (félbevágva)
1 evőkanál balzsamecet
Hozzávalók
4 szelet sertéskaraj
2 gerezd fokhagyma (összezúzva)
1 teáskanál paprika
1 teáskanál kömény
Só és bors
2 evőkanál olívaolaj
500 g kelbimbó (félbevágva)
1 evőkanál balzsamecet
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!