Elkészítés:
Melegítsd elő a serpenyőt vagy a grillt közepes-magas hőmérsékletre.
Kend be a marhahúst olívaolajjal, és ízesítsd sóval és borssal.
Süsd meg a húst oldalanként 4-5 percig, amíg közepesen átsült lesz (vagy ahogy szereted).
Közben keverd össze a rukkolát az avokádószeletekkel, citromlével, balzsamecettel és extra szűz olívaolajjal.
Tálald a sült marhát a friss rukkola salátával.
Hozzávalók
500 g marhahús (pl. hátszín vagy rostélyos)
2 evőkanál olívaolaj
Só és bors ízlés szerint
100 g rukkola
1 avokádó (szeletelve)
1 evőkanál citromlé
2 evőkanál balzsamecet
2 evőkanál extra szűz olívaolaj
Hozzávalók
500 g marhahús (pl. hátszín vagy rostélyos)
2 evőkanál olívaolaj
Só és bors ízlés szerint
100 g rukkola
1 avokádó (szeletelve)
1 evőkanál citromlé
2 evőkanál balzsamecet
2 evőkanál extra szűz olívaolaj
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!