Elkészítés:
A lazacfiléket ízesítsd sóval és borssal, majd kend be olívaolajjal.
Süsd a lazacot grillen vagy serpenyőben oldalanként 4-5 percig, amíg aranybarnára sül.
Keverd össze az avokádót, uborkát, citromlevet és extra szűz olívaolajat.
Tálald a friss uborkasalátát a grillezett lazacfilével.
Jó étvágyat hozzá!
Hozzávalók
4 lazacfilé
2 evőkanál olívaolaj
Só és bors
1 avokádó (kockákra vágva)
1 kígyóuborka (szeletelve)
1 evőkanál citromlé
2 evőkanál extra szűz olívaolaj
Hozzávalók
4 lazacfilé
2 evőkanál olívaolaj
Só és bors
1 avokádó (kockákra vágva)
1 kígyóuborka (szeletelve)
1 evőkanál citromlé
2 evőkanál extra szűz olívaolaj
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!