• Anyám főztje
  • Az én konyhám
  • Bio ételek
  • Cukormentes étrend
  • Cukormentes sütik
  • Diétás ételek
  • Érzékeny gyomornak
  • Fogyókúrás ételek
  • Gluténmentes receptek
  • Gyors és egyszerű ételek
  • Íz-világ
  • Laktózmentes ételek
  • Szénhidrát, cukor, tejmentes édesség
  • Szénhidrátcsökkentett ételek
  • Tökös ételek-Halloween csodák
  • Vegán étrend
  • Vegetáriánus étrend
!
Fokhagymás-citromos sült csirkecomb zöldbabsalátával

Fokhagymás-citromos sült csirkecomb zöldbabsalátával

Szénhidrátcsökkentett ételek

#csirke
#fokhagyma
#sült

Elkészítés

Elkészítés:

Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra.

Keverd össze a fokhagymát, citromlevet, olívaolajat, oregánót, sót és borsot egy tálban.

Ezzel a keverékkel kend be a csirkecombokat.

Helyezd a combokat egy tepsibe, és süsd 35-40 percig, amíg aranybarnára nem pirulnak, és a belső hőmérséklete eléri a 75°C-ot.

Közben a zöldbabot enyhén sós vízben főzd meg, majd szűrd le.

Egy serpenyőben olvaszd meg a vajat, add hozzá a hagymát és párold üvegesre.

Add hozzá a zöldbabot és a balzsamecetet, keverd át, majd pár perc alatt pirítsd össze.

Tálald a sült csirkecombot a zöldbabsalátával.

Hozzávalók

4 db csirkecomb (bőrös, csontos)

3 gerezd fokhagyma (összezúzva)

1 citrom leve

3 evőkanál olívaolaj

1 teáskanál szárított oregánó

Só és bors ízlés szerint

300 g zöldbab

1 evőkanál vaj

1 kis fej vöröshagyma (aprítva)

2 evőkanál balzsamecet

Felhasználók

Értékelései

még nincs értékelés

Hozzászólások

Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!

Hozzávalók

4 db csirkecomb (bőrös, csontos)

3 gerezd fokhagyma (összezúzva)

1 citrom leve

3 evőkanál olívaolaj

1 teáskanál szárított oregánó

Só és bors ízlés szerint

300 g zöldbab

1 evőkanál vaj

1 kis fej vöröshagyma (aprítva)

2 evőkanál balzsamecet

kitchenspoon

próbáld ki ezt is

további receptek

top cikkek

Izraeli ízkavalkád
#és #európai #ízek #ízkavalkád #Izrael #kelet #közel #meditárrán