Elkészítés:
Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra.
Keverd össze a fokhagymát, citromlevet, olívaolajat, oregánót, sót és borsot egy tálban.
Ezzel a keverékkel kend be a csirkecombokat.
Helyezd a combokat egy tepsibe, és süsd 35-40 percig, amíg aranybarnára nem pirulnak, és a belső hőmérséklete eléri a 75°C-ot.
Közben a zöldbabot enyhén sós vízben főzd meg, majd szűrd le.
Egy serpenyőben olvaszd meg a vajat, add hozzá a hagymát és párold üvegesre.
Add hozzá a zöldbabot és a balzsamecetet, keverd át, majd pár perc alatt pirítsd össze.
Tálald a sült csirkecombot a zöldbabsalátával.
Hozzávalók
4 db csirkecomb (bőrös, csontos)
3 gerezd fokhagyma (összezúzva)
1 citrom leve
3 evőkanál olívaolaj
1 teáskanál szárított oregánó
Só és bors ízlés szerint
300 g zöldbab
1 evőkanál vaj
1 kis fej vöröshagyma (aprítva)
2 evőkanál balzsamecet
Hozzávalók
4 db csirkecomb (bőrös, csontos)
3 gerezd fokhagyma (összezúzva)
1 citrom leve
3 evőkanál olívaolaj
1 teáskanál szárított oregánó
Só és bors ízlés szerint
300 g zöldbab
1 evőkanál vaj
1 kis fej vöröshagyma (aprítva)
2 evőkanál balzsamecet
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!