A pisztáciát meghámozzuk, majd egy aprító gépbe ledaráljuk. Hozzáadjuk az olíva olajat, ezzel is összedolgozzuk és utána a porcukrot is belakavarjuk a masszába. A Croissant ketté vágjuk és megkenjük a pisztáciakrémmel.
Hozzávalók
- 100 g sós, pörkölt pisztácia (ez 200 g héjas pisztáciából jön ki a hámozás után)
- 40 ml olíva olaj
- 20 g porcukor (nádcukorból)
- 2 db croissant
Hozzávalók
- 100 g sós, pörkölt pisztácia (ez 200 g héjas pisztáciából jön ki a hámozás után)
- 40 ml olíva olaj
- 20 g porcukor (nádcukorból)
- 2 db croissant
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!