• Anyám főztje
  • Az én konyhám
  • Bio ételek
  • Cukormentes sütik
  • Íz-világ
  • Szárnyas étel
  • Vegán étrend
!
Aszpikos finomság húsvétra

Aszpikos finomság húsvétra

Húsvéti étel

##tojás#sonka#aszpik#húsvét#regenor

Elkészítés

A tojást főzd meg 10 perc alatt, majd pucold meg, és várd meg, míg kihűl. A brokkolit szedd rózsáira, és főzd azt is 10 percig. Szűrd le, csepegtesd le. A paprikát, a tojást, a sonkát és a brokkolit vágd fel ízlésesen, a kukoricáról öntsd le a levet.
Rétegezd a hozzávalókat tetszés szerint egy fóliával bélelt tálba vagy tányérra. A zselatint oldd fel a sonkalével a tasakon található leírás szerint. Szórj hozzá borsot és ételízesítőt. 
Mikor már sűrűsödik, öntsd a töltelékre, és tedd a hűtőbe legalább három-négy órára dermedni. Fogyasztás előtt borítsd ki az edényből, és szeleteld fel. 

Hozzávalók

30 dkg sonka

20 dkg konzerv kukorica

1 db kaliforniai paprika

0.5 fej brokkoli

5 dl sonkalé

4 db tojás

3 dkg zselatin

1 teáskanál ételízesítő

bors

Felhasználók

Értékelései

még nincs értékelés

Hozzászólások

Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!

Hozzávalók

30 dkg sonka

20 dkg konzerv kukorica

1 db kaliforniai paprika

0.5 fej brokkoli

5 dl sonkalé

4 db tojás

3 dkg zselatin

1 teáskanál ételízesítő

bors

kitchenspoon

próbáld ki ezt is

további receptek

top cikkek

Padlizsán, padlizsán  Izrael asztalán
#ízkavalkád #Izraeli #padlizsán