• Anyám főztje
  • Az én konyhám
  • Bio ételek
  • Cukormentes étrend
  • Cukormentes sütik
  • Diétás ételek
  • Érzékeny gyomornak
  • Fogyókúrás ételek
  • Gluténmentes receptek
  • Gyors és egyszerű ételek
  • Íz-világ
  • Laktózmentes ételek
  • Szénhidrát, cukor, tejmentes édesség
  • Szénhidrátcsökkentett ételek
  • Tökös ételek-Halloween csodák
  • Vegán étrend
  • Vegetáriánus étrend
!
Fokhagymás garnélarák spenótsalátával

Fokhagymás garnélarák spenótsalátával

Szénhidrátcsökkentett ételek

#fokhagyma
#garnélarák
#kímélő
#spenót

Elkészítés

Elkészítés:

Melegítsd fel az olívaolajat egy serpenyőben, és pirítsd meg a fokhagymát.

Add hozzá a garnélarákot, és süsd 4-5 percig, amíg átsül és rózsaszín lesz.

Locsold meg citromlével, sózd, borsozd ízlés szerint.

Keverd össze a friss spenótot egy evőkanál olívaolajjal, sóval és borssal, majd tálald a garnélarák mellé.

Jó étvágyat hozzá!

Hozzávalók

400 g garnélarák (tisztítva)

2 gerezd fokhagyma (összezúzva)

2 evőkanál olívaolaj

1 citrom leve

200 g friss spenót

1 evőkanál extra szűz olívaolaj

Só és bors

Felhasználók

Értékelései

még nincs értékelés

Hozzászólások

Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!

Hozzávalók

400 g garnélarák (tisztítva)

2 gerezd fokhagyma (összezúzva)

2 evőkanál olívaolaj

1 citrom leve

200 g friss spenót

1 evőkanál extra szűz olívaolaj

Só és bors

kitchenspoon

próbáld ki ezt is

további receptek