Elkészítés:
Melegítsd fel az olívaolajat egy serpenyőben, és pirítsd meg a fokhagymát.
Add hozzá a garnélarákot, és süsd 4-5 percig, amíg átsül és rózsaszín lesz.
Locsold meg citromlével, sózd, borsozd ízlés szerint.
Keverd össze a friss spenótot egy evőkanál olívaolajjal, sóval és borssal, majd tálald a garnélarák mellé.
Jó étvágyat hozzá!
Hozzávalók
400 g garnélarák (tisztítva)
2 gerezd fokhagyma (összezúzva)
2 evőkanál olívaolaj
1 citrom leve
200 g friss spenót
1 evőkanál extra szűz olívaolaj
Só és bors
Hozzávalók
400 g garnélarák (tisztítva)
2 gerezd fokhagyma (összezúzva)
2 evőkanál olívaolaj
1 citrom leve
200 g friss spenót
1 evőkanál extra szűz olívaolaj
Só és bors
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!