Egy igazán ízletes vegán és gluténmentes banán-csokitortát készítettem. Az elkészítési ideje is kedvező. Remélem ízleni fog Nektek is!
Egy igazán különleges ízvilággal rendelkező banán-csokitortát készítettem.
A hozzávalókat egy nagyobb tálban összekevertem, hogy az ízek jól összeérjenek.
Sütőpapírral kibélelt tepsiben egyenletesen terítettem szét, és a tetejét mandulával díszítettem.
Előmelegített sütőben, 180 fokon, 30 perc alatt el is készült.
Hozzávalók
100 g mandulaliszt
100 g gluténmentes liszt
35 g kakaópor
1,5 tk. sütőpor
1 tk. fahéj
1/4 tk. szódabikarbóna
1 csipet só
2 érett banán
1 tk. almaecet
1 tk. vanília aroma
40 g olvasztott kókuszolaj
80 ml növényi tej
65 g stevia
díszítéshez egész mandula
Hozzávalók
100 g mandulaliszt
100 g gluténmentes liszt
35 g kakaópor
1,5 tk. sütőpor
1 tk. fahéj
1/4 tk. szódabikarbóna
1 csipet só
2 érett banán
1 tk. almaecet
1 tk. vanília aroma
40 g olvasztott kókuszolaj
80 ml növényi tej
65 g stevia
díszítéshez egész mandula
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!