A kölest mosd meg és egy kisebb lábasban kezdd el főzni a növényi tejjel. Add hozzá a vanília rudat, a mézet és a csipet sót.
Lassú tűzön addig főzd, amíg a köles meg nem puhul és sűrű masszává áll össze. Ha elkészült, szórd meg a tetejét mazsolával.
Hozzávalók
3 dl rizstej vagy mandulatej
3 evőkanál köles
1 vanília rúd
3 evőkanál méz
1 csipet só
1 marék mazsola vagy egyéb aszalt gyümölcs
Hozzávalók
3 dl rizstej vagy mandulatej
3 evőkanál köles
1 vanília rúd
3 evőkanál méz
1 csipet só
1 marék mazsola vagy egyéb aszalt gyümölcs
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!