A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: controllers/Recept.php

Line Number: 438

Backtrace:

File: /var/www/u1470/kitchenspoon.hu/application/controllers/Recept.php
Line: 438
Function: _error_handler

File: /var/www/u1470/kitchenspoon.hu/index.php
Line: 315
Function: require_once

Vegyes savanyúságra való lé (hidegen eltéve)
  • Anyám főztje
  • Az én konyhám
  • Bio ételek
  • Cukormentes étrend
  • Cukormentes sütik
  • Diétás ételek
  • Érzékeny gyomornak
  • Fogyókúrás ételek
  • Gluténmentes receptek
  • Gyors és egyszerű ételek
  • Íz-világ
  • Laktózmentes ételek
  • Szénhidrát, cukor, tejmentes édesség
  • Szénhidrátcsökkentett ételek
  • Tökös ételek-Halloween csodák
  • Vegán étrend
  • Vegetáriánus étrend
!
Vegyes savanyúságra való lé (hidegen eltéve)

Vegyes savanyúságra való lé (hidegen eltéve)

Savanyúság receptek

Elkészítés

Rászórom a zöldségekre az ízesítőket, nem kell külön összekeverni.

Legalább 24 óráig állni hagyom, közben többször megkeverem.

Üvegekbe rakom és kész.

 

Ha káposztasalátát készítek, akkor őrölt köményt bőven teszek hozzá.

Ha káposztával töltött paprikát teszek el, akkor a kicsumázott paprikát a káposztával együtt nagy tálba teszem és rászórom a fenti ízesítőket.

Hozzávalók

6 kg összedarabolt vegyeszöldséghez v. káposztasalátához*, vagy káposzta+ 

paprikához** (töltéshez) elég

 

25 dkg cukor

10 dkg só

6 dl 10 %-os ecet

1 dkg borkénpor

fűszerek

Felhasználók

Értékelései

még nincs értékelés

Hozzászólások

Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!

Hozzávalók

6 kg összedarabolt vegyeszöldséghez v. káposztasalátához*, vagy káposzta+ 

paprikához** (töltéshez) elég

 

25 dkg cukor

10 dkg só

6 dl 10 %-os ecet

1 dkg borkénpor

fűszerek

kitchenspoon

próbáld ki ezt is

további receptek

top cikkek

Kulináris élmények
#étkezés #főzés #történetek