Egy lábosban hevítsd fel az olívaolajat, és párold üvegesre a hagymát és fokhagymát.
Add hozzá a gombát, és pirítsd 5-6 percig.
Öntsd hozzá a csirkealaplevet, és forrald fel. Add hozzá a tárkonyt, sót és borsot.
Főzd 10 percig, majd keverd bele a tejszínt, és főzd még 5 percig.
A csirkemellhez:
4 csirkemellfilé
Só, bors
2 evőkanál olívaolaj
A csirkemelleket sózd és borsozd, majd olívaolajon süsd meg serpenyőben oldalanként 5-6 percig, amíg aranybarna és átsült.
Tálald a tárkonyos gombalevessel.
Hozzávalók
400 g gomba (szeletelve)
1 kis fej vöröshagyma (apróra vágva)
2 gerezd fokhagyma (összezúzva)
1 evőkanál olívaolaj
1 teáskanál szárított tárkony
500 ml csirkealaplé
200 ml tejszín
Só és bors
Hozzávalók
400 g gomba (szeletelve)
1 kis fej vöröshagyma (apróra vágva)
2 gerezd fokhagyma (összezúzva)
1 evőkanál olívaolaj
1 teáskanál szárított tárkony
500 ml csirkealaplé
200 ml tejszín
Só és bors
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!