Severity: Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
Filename: controllers/Recept.php
Line Number: 438
Backtrace:
File: /var/www/u1470/kitchenspoon.hu/application/controllers/Recept.php
Line: 438
Function: _error_handler
File: /var/www/u1470/kitchenspoon.hu/index.php
Line: 315
Function: require_once
A karajszeleteket befűszerezem.
Kevés olajon v. zsíron mindkét oldalukat, hirtelen, kissé megsütöm.
Kiszedem, másik edénybe rakom, és húslében félig megpuhítom.
A levében átsütöm a csíkokra vágott szalonnát, beleteszem a felszeletelt sonkát és a szintén csíkokra vágott uborkát, néhány szelet zöldpaprikát.
Hozzákeverek egy kis paradicsompürét (v. ivólevet), 2 ek-nyi lisztet és felöntöm húslével. Jól összekeverem, kicsit főzöm. Kevés mustárral ízesítem, hozzákeverem a tejfölt.
Az elkészült levet ráöntöm a félig elkészült húsra, és készre főzöm.
Petrezselymes burgonyával tálalom.
Hozzávalók
sertéskaraj
húsos (füstölt) szalonna – KOLOZSVÁRI SZALONNA
sonka
paradicsompüré
uborka
húslé
mustár
liszt
só, bors, babérlevél
tejföl
kevés zöldpaprika
Hozzávalók
sertéskaraj
húsos (füstölt) szalonna – KOLOZSVÁRI SZALONNA
sonka
paradicsompüré
uborka
húslé
mustár
liszt
só, bors, babérlevél
tejföl
kevés zöldpaprika
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!