Elkészítés:
Vágd félbe a paprikákat, és távolítsd el a magokat.
Keverd össze a krémsajtot a reszelt sajttal, sóval és borssal, majd töltsd meg vele a paprikákat.
Minden töltött paprikadarabot tekerj be egy szelet baconbe.
Süsd a paprikákat 180°C-on 20-25 percig, amíg a bacon ropogósra sül.
Tálald forrón.
Hozzávalók
4 nagy kaliforniai paprika
200 g krémsajt
100 g reszelt sajt (cheddar vagy gouda)
8 szelet bacon
Só és bors
Hozzávalók
4 nagy kaliforniai paprika
200 g krémsajt
100 g reszelt sajt (cheddar vagy gouda)
8 szelet bacon
Só és bors
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!