Elkészítés:
Kend be a csirkecombokat olívaolajjal, majd ízesítsd sóval és borssal.
Grillezd őket közepes hőfokon 25-30 percig, amíg teljesen átsülnek és a bőrük ropogós lesz.
Közben egy serpenyőben hevítsd fel a vajat, add hozzá a fokhagymát, majd öntsd rá a tejszínt.
Amikor a tejszín kezd besűrűsödni, keverd bele a reszelt sajtot, és főzd addig, amíg a mártás sima lesz.
A cukkini karikákat szintén grillezd meg néhány perc alatt mindkét oldalukon.
Tálald a grillezett csirkecombokat a sajtmártással és cukkini karikákkal.
Jó étvágyat hozzá!
Hozzávalók
4 csirkecomb (bőrös, csontos)
2 evőkanál olívaolaj
Só és bors
2 közepes cukkini (karikára vágva)
50 g vaj
200 ml tejszín
100 g reszelt sajt (cheddar vagy gouda)
1 gerezd fokhagyma (összezúzva)
Hozzávalók
4 csirkecomb (bőrös, csontos)
2 evőkanál olívaolaj
Só és bors
2 közepes cukkini (karikára vágva)
50 g vaj
200 ml tejszín
100 g reszelt sajt (cheddar vagy gouda)
1 gerezd fokhagyma (összezúzva)
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!