Severity: Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
Filename: controllers/Recept.php
Line Number: 438
Backtrace:
File: /var/www/u1470/kitchenspoon.hu/application/controllers/Recept.php
Line: 438
Function: _error_handler
File: /var/www/u1470/kitchenspoon.hu/index.php
Line: 315
Function: require_once
A pulykamellet felszeletelem (minél nagyobbra), illetve úgy vágom be, hogy szép nagy szeleteket kapjak. Klopfolom, és legalább egy éjszakára - besózva - fokhagymás tejbe áztatom. Másnap jól lecsöpögtetem.
Kevés olajon egy nagy fej hagymát apróra vágva megfonnyasztok, s ezen kb. 30 dkg felszeletelt gombát addig párolok, amíg a saját levét el nem fővi. A gombát sóval, borssal fűszerezem. A tűzről levéve, egy nyers tojással összekeverem.
Minden hússzeletre rakok, vagyis elosztom a tölteléket.
A hússzeleteket összegöngyölöm, jól összetűzöm 1-1 rátekert húsos szalonna szelettel. Tűzálló tálba vagy tepsibe egymás mellé rakom. 2 dl vizet öntök alá, és fóliával v. fedővel befedve puhára párolom. Azután kifedem és addig sütöm, amíg a szalonna ropogósra sül rajta.
Hozzávalók
pulykamell szeletek
fokhagymás tej
1 nagy fej hagyma
30 dkg gomba
1 tojás
húsos szalonna szeletek
2 dl víz,
só, bors
Hozzávalók
pulykamell szeletek
fokhagymás tej
1 nagy fej hagyma
30 dkg gomba
1 tojás
húsos szalonna szeletek
2 dl víz,
só, bors
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!