• Anyám főztje
  • Az én konyhám
  • Bio ételek
  • Cukormentes étrend
  • Cukormentes sütik
  • Diétás ételek
  • Fogyókúrás ételek
  • Gluténmentes receptek
  • Gyors és egyszerű ételek
  • Hisztamin, tej, élesztő, cukor, szénhidrát érzékenység
  • Íz-világ
  • Laktózmentes ételek
  • Szénhidrát, cukor, tejmentes édesség
  • Szénhidrátcsökkentett ételek
  • Tökös ételek-Halloween csodák
  • Vegán étrend
  • Vegetáriánus étrend
!
Fűszeres báránycsülök kelkáposztával és zöldborsóval

Fűszeres báránycsülök kelkáposztával és zöldborsóval

Szénhidrátcsökkentett ételek

#bárányhús
#kelkáposzta
#kímélő
#zöldborsó

Elkészítés

Elkészítés:

A báránycsülköket dörzsöld be sóval, borssal, rozmaringgal és kakukkfűvel, majd kend be olívaolajjal.

Süsd 160°C-on 2-2,5 órán keresztül, amíg a hús omlósra sül.

Közben párold meg a kelkáposztát és a zöldborsót, amíg megpuhulnak.

Tálald a báránycsülköt a párolt kelkáposztával és zöldborsóval.

Jó étvágyat hozzá!

Hozzávalók

2 báránycsülök

1 evőkanál olívaolaj

1 teáskanál rozmaring

1 teáskanál kakukkfű

Só és bors

1 fej kelkáposzta (csíkokra vágva)

200 g zöldborsó (friss vagy fagyasztott)

Felhasználók

Értékelései

még nincs értékelés

Hozzászólások

Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!

Hozzávalók

2 báránycsülök

1 evőkanál olívaolaj

1 teáskanál rozmaring

1 teáskanál kakukkfű

Só és bors

1 fej kelkáposzta (csíkokra vágva)

200 g zöldborsó (friss vagy fagyasztott)

kitchenspoon

próbáld ki ezt is

további receptek

top cikkek

Padlizsán, padlizsán  Izrael asztalán
#ízkavalkád #Izraeli #padlizsán