Severity: Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
Filename: controllers/Recept.php
Line Number: 438
Backtrace:
File: /var/www/u1470/kitchenspoon.hu/application/controllers/Recept.php
Line: 438
Function: _error_handler
File: /var/www/u1470/kitchenspoon.hu/index.php
Line: 315
Function: require_once
A szilvát kimagozzuk, félbe daraboljuk. Tálba tesszük.
A fahéjjal összekevert cukrot rászórjuk.
Befedjük, majd néhány óra múlva lazán átforgatjuk.
Lefedve másnapig állni hagyjuk, a cukor addigra feloldódik.
Leszűrjük, üvegekbe rakjuk, majd ráöntjük a levet, és rászórjuk a tartósítószert.
Azonnal lekötjük, és végleges helyére tesszük. Sem gőzölni, sem főzni nem kell. Felbontás után érdemes hűtőszekrényben tárolni.
(Jó gombócba, süteménybe, levesnek, de befőttként is.)
Hozzávalók
2 kg érett, nagy szemű, magvaváló szilva
60 dkg kristálycukor
1 púpozott mokkáskanál őrölt fahéj
literes üvegenként késhegynyi nátrium-benzoikum
Hozzávalók
2 kg érett, nagy szemű, magvaváló szilva
60 dkg kristálycukor
1 púpozott mokkáskanál őrölt fahéj
literes üvegenként késhegynyi nátrium-benzoikum
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!