Severity: Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
Filename: controllers/Recept.php
Line Number: 438
Backtrace:
File: /var/www/u1470/kitchenspoon.hu/application/controllers/Recept.php
Line: 438
Function: _error_handler
File: /var/www/u1470/kitchenspoon.hu/index.php
Line: 315
Function: require_once
A gombát tönkjétől, lemezeitől megtisztítom, apróra vágom ezeket. (tönköket, lemezeket)
Apróra vágott hagymával együtt olajon megpárolom.
Ha a levét elfővi, beleteszem a lisztet, és rászórom a zsemlemorzsát.
Felengedem a tejjel, és addig főzöm, amíg be nem sűrűsödik.
Kaporral, petrezselyemzölddel, sóval, borssal ízesítem.
Néhány csepp citromlevet is adok hozzá.
Ha kezd kihűlni, hozzákeverem a tojásokat, majd a masszát a gombafejekbe töltöm.
Tűzálló edénybe rakom, aláöntöm a bort vagy húslevet, meglocsolom a tejföllel.
Közepes tűzön sütöm. Rizzsel, tartárral tálalom.
Hozzávalók
60 dkg csiperkegomba
kevés olaj
1 ek. liszt
2 ek. zsemlemorzsa
1,5 dl tej
2 tojás
1 dl fehérbor (vagy húslé)
1 közepes fej vöröshagyma
kevés kapor, petrezselyemzöld
citromlé
só, bors
2 dl tejföl
Hozzávalók
60 dkg csiperkegomba
kevés olaj
1 ek. liszt
2 ek. zsemlemorzsa
1,5 dl tej
2 tojás
1 dl fehérbor (vagy húslé)
1 közepes fej vöröshagyma
kevés kapor, petrezselyemzöld
citromlé
só, bors
2 dl tejföl
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!