Severity: Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
Filename: controllers/Recept.php
Line Number: 438
Backtrace:
File: /var/www/u1470/kitchenspoon.hu/application/controllers/Recept.php
Line: 438
Function: _error_handler
File: /var/www/u1470/kitchenspoon.hu/index.php
Line: 315
Function: require_once
A szőlőszemeket ollóval szedjük le, hogy ne sérüljenek. Jól megmossuk, lecsöpögtetjük. Üvegekbe rakjuk.
A cukrot annyi részre osztjuk, amennyi az üveg. A szőlő tetejére szórjuk a szegfűszeggel együtt.
Vizet forralunk, és melegen ráöntjük a gyümölcsre.
Rászórjuk a tartósítószert, azonnal lekötjük és gőzölőfazékba állítjuk.
A víz gyöngyözésétől számítva 5-6 percig gőzöljük. Ennyi idő alatt még nem repednek fel a szőlőszemek.
A fazékban hagyjuk kihűlni.
Hozzávalók
majdnem érett, nagy szemű csemegeszőlő
kg-onként 30-40 dkg cukor
literes üvegenként 4 szem szegfűszeg
késhegynyi nátrium-benzoikum
Hozzávalók
majdnem érett, nagy szemű csemegeszőlő
kg-onként 30-40 dkg cukor
literes üvegenként 4 szem szegfűszeg
késhegynyi nátrium-benzoikum
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!