Elkészítés:
Verj fel a tojásokat egy tálban a tejszínnel, sóval és borssal.
Egy serpenyőben olvaszd meg a vajat, és add hozzá a szeletelt gombát. Pirítsd addig, amíg a gomba aranybarna lesz.
Öntsd a felvert tojásokat a gombára, és közepes hőmérsékleten süsd meg, kevergetve.
Amikor a tojás kezd összeállni, szórd meg a reszelt sajttal, majd süsd addig, amíg a sajt ráolvad.
Tálald azonnal, frissen.
Hozzávalók
4 tojás
50 g reszelt sajt (cheddar vagy gouda)
200 g gomba (szeletelve)
1 evőkanál vaj
1 evőkanál tejszín
Só és bors
Hozzávalók
4 tojás
50 g reszelt sajt (cheddar vagy gouda)
200 g gomba (szeletelve)
1 evőkanál vaj
1 evőkanál tejszín
Só és bors
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!