Elkészítés:
A borjúérméket sózd és borsozd, majd kend be olívaolajjal.
Forró serpenyőben süsd a borjúhúst 2-3 percig mindkét oldalán, amíg aranybarnára pirul.
A gombát és a fokhagymát pirítsd meg a vajon, amíg a gomba aranybarnára sül.
Tálald a borjúérméket a pirított gombával.
Jó étvágyat hozzá!
Hozzávalók
4 borjúérme (vékonyszelet borjúhús)
Só és bors
2 evőkanál olívaolaj
200 g gomba (szeletelve)
1 gerezd fokhagyma (összezúzva)
1 evőkanál vaj
Hozzávalók
4 borjúérme (vékonyszelet borjúhús)
Só és bors
2 evőkanál olívaolaj
200 g gomba (szeletelve)
1 gerezd fokhagyma (összezúzva)
1 evőkanál vaj
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!