Elkészítés:
A karfiolt blansírozd forró vízben 3-4 percig, majd szűrd le.
Egy serpenyőben pirítsd meg a csirkemelldarabokat, a hagymát és a fokhagymát.
Tedd a pirított csirkemellet és a karfiolt egy tepsibe, öntsd rá a tejszínt, és szórd meg a reszelt sajttal.
Süsd 180°C-on 20-25 percig, amíg a sajt aranybarnára sül.
Tálald forrón, zöldsalátával.
Jó étvágyat hozzá!
Hozzávalók
1 fej karfiol (rózsákra szedve)
2 csirkemell (kockára vágva)
1 kis fej vöröshagyma (apróra vágva)
1 gerezd fokhagyma (összezúzva)
100 ml tejszín
100 g reszelt sajt (cheddar vagy gouda)
Só és bors
Hozzávalók
1 fej karfiol (rózsákra szedve)
2 csirkemell (kockára vágva)
1 kis fej vöröshagyma (apróra vágva)
1 gerezd fokhagyma (összezúzva)
100 ml tejszín
100 g reszelt sajt (cheddar vagy gouda)
Só és bors
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!