Severity: Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
Filename: controllers/Recept.php
Line Number: 438
Backtrace:
File: /var/www/u1470/kitchenspoon.hu/application/controllers/Recept.php
Line: 438
Function: _error_handler
File: /var/www/u1470/kitchenspoon.hu/index.php
Line: 315
Function: require_once
A feldarabolt, jól lecsorgatott csirkét a citromlével bedörzsöljük.
A vékony szeletekre darabolt szalonnát ropogósra sütjük.
A kisült zsírban megpirítjuk a csirkedarabokat és párolóedénybe tesszük. ½ l forró vizet öntünk hozzá. Lefedjük és megpároljuk.
A húsleveskockát feloldjuk kevés vízben. Beletesszük a rozmaringot, a fokhagymát és a sót, a borsot. A húsra öntjük.
A szalonnazsírban a hagymát és a gombát is megpirítjuk. Hozzáadjuk a borsót.
A vajat a liszttel összekeverjük, besűrítjük vele a mártást.
Hozzáadjuk a húshoz és készre pároljuk.
Hozzávalók
1 csirke
4 ek. citromlé
15-20 dkg húsos szalonna
1-2 tk. rozmaring
2 fokhagymagerezd
2 teáskanál só
½ teáskanál őrölt bors
1 tyúkleveskocka
40 dkg csiperkegomba
60 dkg zöldborsó
gyöngyhagyma 10-15 db
10 dkg margarin
4 ek. liszt
kevés cukor
Hozzávalók
1 csirke
4 ek. citromlé
15-20 dkg húsos szalonna
1-2 tk. rozmaring
2 fokhagymagerezd
2 teáskanál só
½ teáskanál őrölt bors
1 tyúkleveskocka
40 dkg csiperkegomba
60 dkg zöldborsó
gyöngyhagyma 10-15 db
10 dkg margarin
4 ek. liszt
kevés cukor
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!