Elkészítés:
Keverd össze a tonhalat, feta sajtot, olívabogyót és a salátaleveleket.
Add hozzá a paradicsomszeleteket, majd locsold meg citromlével és olívaolajjal.
Ízesítsd sóval és borssal, majd tálald frissen.
Jó étvágyat hozzá!
Hozzávalók
1 konzerv tonhal (vízben vagy olajban, lecsepegtetve)
100 g feta sajt (kockákra vágva)
50 g olívabogyó (félbevágva)
1 kis fej saláta (tépett levelekre)
1 paradicsom (szeletelve)
1 evőkanál citromlé
2 evőkanál olívaolaj
Só és bors
Hozzávalók
1 konzerv tonhal (vízben vagy olajban, lecsepegtetve)
100 g feta sajt (kockákra vágva)
50 g olívabogyó (félbevágva)
1 kis fej saláta (tépett levelekre)
1 paradicsom (szeletelve)
1 evőkanál citromlé
2 evőkanál olívaolaj
Só és bors
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!