Főzni nagyon szeretek, viszont a tésztasütés eddig még valahogyan nem került sorra. Na, most nem kerülhettem el, így bele is kezdtem.
Még édesanyám receptjei között találtam meg azt az egyszerűen készíthető almáslepényt.
A sztori akkor kezdődött, amikor kimaradt egy jelentős mennyiségű reszelt alma. Nem akartam kidobni a romló félben lévő almákat, így a javát lereszeltem, összekevertem cukorhelyettesítővel, fahéjjal és irány a fagyasztó.
Amikor darált húsra volt szükségem, akkor történt a hiba.....
Biztosan sokan vannak, akik minden házilag fagyasztott csomag tartalmát felismerik. Én nem ezt a csoportot képviselem, hiszen már többször is tévesztettem az elmúlt időszakban.
Valahogyan most is úgy sikerült, hogy nem tudtam megkülönböztetni a darált húst az almától.
Amikor kiolvadt, szintén takarékossági okok miatt megkerestem Csöpimama receptes füzetét és nekiláttam az ismeretlennek.
Elkészült, jól sikerül, elfogyott .... így megosztom!
kitchenspoon
receptajánló