• Anyám főztje
  • Az én konyhám
  • Bio ételek
  • Cukormentes sütik
  • Íz-világ
  • Szárnyas étel
  • Vegán étrend

Foxy - 2021. július 23.

Merész voltam .....

Merész voltam .....
Főzni nagyon szeretek, viszont a tésztasütés eddig még valahogyan nem került sorra. Na, most nem kerülhettem el, így bele is kezdtem.

Főzni nagyon szeretek, viszont a tésztasütés eddig még valahogyan nem került sorra. Na, most nem kerülhettem el, így bele is kezdtem.

Még édesanyám receptjei között találtam meg azt az egyszerűen készíthető almáslepényt. 

A sztori akkor kezdődött, amikor kimaradt egy jelentős mennyiségű reszelt alma. Nem akartam kidobni a romló félben lévő almákat, így a javát lereszeltem, összekevertem cukorhelyettesítővel, fahéjjal és irány a fagyasztó.

Amikor darált húsra volt szükségem, akkor történt a hiba.....

Biztosan sokan vannak, akik minden házilag fagyasztott csomag tartalmát felismerik. Én nem ezt a csoportot képviselem, hiszen már többször is tévesztettem az elmúlt időszakban.

Valahogyan most is úgy sikerült, hogy nem tudtam megkülönböztetni a darált húst az almától.

Amikor kiolvadt, szintén takarékossági okok miatt megkerestem Csöpimama receptes füzetét és nekiláttam az ismeretlennek.

Elkészült, jól sikerül, elfogyott .... így megosztom!

kitchenspoon

receptajánló