Elkészítés:
Hevítsd fel az olívaolajat, és pirítsd meg a vöröshagymát és fokhagymát.
Add hozzá a csirkecombokat, és süsd meg minden oldalukat aranybarnára.
Szórd rá a paprikát, keverd el, majd önts rá annyi vizet, hogy ellepje a húst.
Főzd a pörköltet lassú tűzön 40-45 percig, amíg a hús omlósra fő.
Közben párold meg a karfiolt serpenyőben kevés olívaolajon, amíg megpuhul.
Tálald a csirkepörköltet a karfiolrizzsel.
Jó étvágyat hozzá!
Hozzávalók
4 csirkecomb (feldarabolva)
1 kis fej vöröshagyma (apróra vágva)
2 gerezd fokhagyma (összezúzva)
1 evőkanál paprika
1 evőkanál olívaolaj
1 kis fej karfiol (apróra vágva vagy karfiolrizs formában)
Só és bors
Hozzávalók
4 csirkecomb (feldarabolva)
1 kis fej vöröshagyma (apróra vágva)
2 gerezd fokhagyma (összezúzva)
1 evőkanál paprika
1 evőkanál olívaolaj
1 kis fej karfiol (apróra vágva vagy karfiolrizs formában)
Só és bors
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!