Severity: Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
Filename: controllers/Recept.php
Line Number: 438
Backtrace:
File: /var/www/u1470/kitchenspoon.hu/application/controllers/Recept.php
Line: 438
Function: _error_handler
File: /var/www/u1470/kitchenspoon.hu/index.php
Line: 315
Function: require_once
Ahány literes az üveg, annyi dl ecet, és annyiszor 5 dkg cukor szükséges.
Fűszerek: babérlevél, bors, koriander, mustármag, köménymag, só (kb. 1 csapott teásanál=1 dkg (1 l-es üvegre), boróka bogyó, gyömbér, csöves paprika, száras kapor…
A víz mennyiségét úgy döntjük el, hogy az uborkákkal telerakott üveget teletöltjük vízzel, azután elvesszük belőle az ecet mennyiségét.
A vizet az ecettel, sóval, cukorral és a fűszerekkel együtt fel kell forralni, úgy tölteni az uborkára.
Száraz dunsztba rakjuk a berakott uborkákat.
A fűszeres lé előtt érdemes egyszer - kétszer leforrázni a berakott uborkákat tiszta, felforralt lével.
Nem kell megvárni, amíg kihűl az egyik lé. Addig tartjuk rajta, amíg felforr a következő.
Hozzávalók
csemege uborka
víz, ecet, cukor
só, fűszerek
Hozzávalók
csemege uborka
víz, ecet, cukor
só, fűszerek
kitchenspoon
próbáld ki ezt is
kitchenspoon
top cikkek
Hozzászólások
Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!