A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: controllers/Recept.php

Line Number: 438

Backtrace:

File: /var/www/u1470/kitchenspoon.hu/application/controllers/Recept.php
Line: 438
Function: _error_handler

File: /var/www/u1470/kitchenspoon.hu/index.php
Line: 315
Function: require_once

Csemege uborka
  • Anyám főztje
  • Az én konyhám
  • Bio ételek
  • Cukormentes étrend
  • Cukormentes sütik
  • Diétás ételek
  • Érzékeny gyomornak
  • Fogyókúrás ételek
  • Gluténmentes receptek
  • Gyors és egyszerű ételek
  • Íz-világ
  • Laktózmentes ételek
  • Szénhidrát, cukor, tejmentes édesség
  • Szénhidrátcsökkentett ételek
  • Tökös ételek-Halloween csodák
  • Vegán étrend
  • Vegetáriánus étrend
!
Csemege uborka

Csemege uborka

Befőzés receptek

#uborka

Elkészítés

Ahány literes az üveg, annyi dl ecet, és annyiszor 5 dkg cukor szükséges.

Fűszerek: babérlevél, bors, koriander, mustármag, köménymag, só (kb. 1 csapott teásanál=1 dkg (1 l-es üvegre), boróka bogyó, gyömbér, csöves paprika, száras kapor…

A víz mennyiségét úgy döntjük el, hogy az uborkákkal telerakott üveget teletöltjük vízzel, azután elvesszük belőle az ecet mennyiségét.

 

A vizet az ecettel, sóval, cukorral és a fűszerekkel együtt fel kell forralni, úgy tölteni az uborkára.

Száraz dunsztba rakjuk a berakott uborkákat.

 

A fűszeres lé előtt érdemes egyszer - kétszer leforrázni a berakott uborkákat tiszta, felforralt lével.

Nem kell megvárni, amíg kihűl az egyik lé. Addig tartjuk rajta, amíg felforr a következő.

Hozzávalók

csemege uborka

víz, ecet, cukor

só, fűszerek

Felhasználók

Értékelései

még nincs értékelés

Hozzászólások

Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!

további receptek

top cikkek

Kulináris élmények
#étkezés #főzés #történetek