• Anyám főztje
  • Az én konyhám
  • Bio ételek
  • Cukormentes étrend
  • Cukormentes sütik
  • Diétás ételek
  • Érzékeny gyomornak
  • Fogyókúrás ételek
  • Gluténmentes receptek
  • Gyors és egyszerű ételek
  • Íz-világ
  • Laktózmentes ételek
  • Szénhidrát, cukor, tejmentes édesség
  • Szénhidrátcsökkentett ételek
  • Tökös ételek-Halloween csodák
  • Vegán étrend
  • Vegetáriánus étrend

Foxy - 2021. november 28.

Ételt nem dobunk ki, hanem hasznosítjuk!

Ételt nem dobunk ki, hanem hasznosítjuk!
Gyerekként is arra neveltek, hogy az étel érték, amiért meg kell dolgozni. Tisztelni kell, felhasználni, és nem dobunk ki semmit!

Gyerekként is arra neveltek, hogy az étel érték, amiért meg kell dolgozni. Tisztelni kell, felhasználni, és  nem dobunk ki semmit!

Ennek szellemében igyekszem élni és újrahasznosítani a megmaradt ételeket.

Édesburgonyában töltött csirkemellet készítettem, és maradt ki egy kevés sültburgonya.

Egy részét a kislányom el is fogyasztotta a sütés után, a többi a hűtőben landolt.

Gondoltam egy merészet, és elkészítettem az édesburgonyás sajtgolyókat.

Nos, azt nem kellett kidobni, sőt valamikor újra el kell készíetenem közkívánatra! 

kitchenspoon

receptajánló