A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: controllers/Recept.php

Line Number: 438

Backtrace:

File: /var/www/u1470/kitchenspoon.hu/application/controllers/Recept.php
Line: 438
Function: _error_handler

File: /var/www/u1470/kitchenspoon.hu/index.php
Line: 315
Function: require_once

Hólabda
  • Anyám főztje
  • Az én konyhám
  • Bio ételek
  • Cukormentes sütik
  • Íz-világ
  • Szárnyas étel
  • Vegán étrend
!
Hólabda

Hólabda

Hűsítő édesség

Elkészítés

4 tojás sárgáját, 20 dkg porcukorral, 4 ek. vízzel habosra keverek.

A 4 tojás fehérjét kemény habbá verem.

 

10 dkg lisztet, 1 cs. sütőport, 1 ek. kakaót összekeverek.

 

Az egészet összedolgozom, 1 ek. rumot is teszek közé.

 

Papíron sütöm, mint a piskótát. (vékonyra)

Sülés után pogácsaszaggatóval kiszaggatom.

 

Krém:

3 dl tej, 3 púpozott ek. liszt, 1 vaníliás cukor megfőve. Kihűtöm.

20 dkg vajat (margarint), 20 dkg porcukorral kikeverek. A kettőt összedolgozom.

 

Ezután megtöltöm a kiszaggatott piskótákat, kókuszreszelékbe forgatom. (Vagy kisebb tepsiben sütöm, kettévágom a lapot és tortának készítem.)

 

 

Hozzávalók

Tészta:

4 tojás sárgája és fehérje

20 dkg porcukor 

4 ek. víz

1 ek. rum

 

Krém:

3 dl tej

3 púpozott ek. liszt

1 vaníliás cukor megfőve

20 dkg vaj (margarin)

20 dkg porcukor

Felhasználók

Értékelései

még nincs értékelés

Hozzászólások

Ide még nem írtak egyetlen hozzászólást sem. Légy te az első!

Hozzávalók

Tészta:

4 tojás sárgája és fehérje

20 dkg porcukor 

4 ek. víz

1 ek. rum

 

Krém:

3 dl tej

3 púpozott ek. liszt

1 vaníliás cukor megfőve

20 dkg vaj (margarin)

20 dkg porcukor

kitchenspoon

próbáld ki ezt is

további receptek

top cikkek

Felhívás receptgyűjtésre
#gyűjtés #hagyomány #Nagyhegyes #receptek #rendezvény